Все по-модерна става живата украса от цветя  на абитюрентските балове. Бутик Орхидея предлага на госпожиците, които с нетърпение очакват вечерта на своя бал екзотични бижута от цветя, като колиета, гривни, кокетни малки чантички и закачливи фуркети за коса, аранжирани с живи цветя. Изработката на тези аксесоари се прави в тон със съответния тоалет и представлява екзотичен завършек на целия ансамбъл.

Атрактивното предложение на Бутик Орхидея за 2020 година е украса от живо цвете за глезена на абитюрентката. Всички аксесоари, изработени с отрязани цветя са третирани със специални съхраняващи спрейове, които ги правят издръжливи и не е нужна поддръжка с вода.

Изработката на съответен букет или аксесоар за това специално събитие се прави с поръчка 1 седмица предварително.

За семейното тържество Бутик Орхидея предлага украса на дома и ресторанта. Украсата на дома включва цветен венец над входната врата, малка небрежна аранжировка за масата на гостите или други аранжировки спрямо желанията на клиентите.

 

 

Ако събитието е в ресторант можем да предложим украса за масите на гостите или малки аранжировки тип бонбон за коктейлни маси, красив венец за статив на който се пишат пожелания за абитюрента. За колата на абитюрента Бутик Орхидея предлага малка цветна композиция за предната дясна врата.