Доставка на Аранжировки в София и страната

Аранжировките са пъстри и благоуханни комбинации от цветя. Могат да се разпределят на аранжировки в гъба (пиефлора) с отрязани цветове, на по-голям брой саксийни растения в кошница, както и аранжировки от сухи цветя.

Аранжитовки от отрязан цвят – могат да се изработват от цветя с твърди дръжки, некухостеблени, орхидеи в ампули, зеленина, задължително с основа от листа. Подходящи са в зависимост от големината за рождени дни, именни дни, юбилеи, годишнини, сватби и кръщенета. Този тип аранжировки са много издръжливи, може да име се добавя вода през 2-3 дни. Цветята в аранжировка с пиефлора могат да бъдат подредени в различни форми. Размерът и видовете растения зависи от бюджета на клиента

Аранжировката от саксийни растения в кошница позволява комбиниране цветя от листно-декоративни и цъфтящи видове или само от цъфтящи или листно-декоративни в различни размери в красиви кошници. По желание на клиента кошницата може да бъде от стайни растения или от външни растения спрямо сезона. Размерите и видовете растения се определят от бюджета на клиентите.

Сухите аранжировки се изработват на пиефлора за сухи цветя, могат да съдържат сухи цветя, цветя от хартия и коприна.  Могат да бъдат изработени в цветова комбинация от топли, студени и комбинирани цветове спрямо желанието на клиента и спрямо интериора. Размерите на аранжировките се определят спрямо желанията на клиента.

Показване на 1–16 от 22 резултата