Начини на плащане

EasyPay   –   PayPal   –   ePay   –   Банков превод   –   Директни плащания с карта   –   При доставка

 

 

Инструкции и общи условия за плащане:

* EasyPay

Easypay e удобна и лесна национална система за парични преводи в брой, с над 2000 каси в България. Заплащанията стават на касите на Easypay (Изипей АД) в цялата страна (списък с всички каси можете да намерите тук). При покупка на продукт с този метод на плащане, нашият сайт ще Ви предостави код за заплащане. С този 10-цифрен код можете да заплатите на всяка каса на Easypay.

 

* ePay

Това българска система за електронни плащания, която поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Карти, поддуржащи електронни плащания, позволяват директно заплащане, без да се налага да имате регистрация в ePay.bg. Обикновенните дебитни карти, които не позволяват електронни плащания, трябва да са добавени и потвърдени в акаунт в ePay.bg. Можете да платите и от вътрешна ePay.bg микросметка. След потвърждението на поръчката ще бъдете препратени на сайта ePay.bg, където може да извършите плащане по нея в защитен режим. Сигурността на плащанията се гарантира от www.epay.bg. В зависимост от нивото потребител в epay.bg може да имате определен лимит на транзакциите. За повече информация, кликнете тук.

 

* Директни плащания с карта

shop.orchidea.bg приема и директни плащания с Вашата дебитна/кредитна карта. Ако Вашата карта е с активирана 3D верификация, ще бъде необходимо да въведете данните за допълнителна идентификация, с цел потвърждаване на плащането.
Валутата, в която е издадена вашата карта, е без значение за извършването на онлайн транзакции. 

За транзакции с кредитни карти не се удържат такси от нас. За удържани такси по направеното плащане, моля свържете се с Вашата обслужваща банка.

 

* При Банков превод

След избиране и потвърждаване на вашата поръчка, моля заплатете посочената от сайта стойност по банков път, ползвайки следните данни:

Банка: Първа Инвестиционна Банка
Получател: “Бутик Орхидея” EООД
Булстат:
Адрес: гр.София, бул. Шипченски Проход 27А, 1111
Банкова сметка/IBAN: BG08 FINV 9150 1014 8214 51
Банков код/BIC: FINVBGSF

Като референция на банковия превод, моля въведете името на поръчката както е изписана в сайта!

След успешно заплащане по банковия превод, моля да изпратите копие от документа на e-mail:
contact@orchidea.bg или позвънете на  0888 / 927 777

 

* При доставка

– Бутик Орхидея приема и плащания в брой при доставка. Ако изберете този метод на плащане, ще получите обаждане за потвърждение на избраният метод преди да бъде изпълнена поръчката!