Елегантно изкушение 2

65 лв. (вкл. 20% ДДС)

Елегантно изкушение 2

65 лв. (вкл. 20% ДДС)

Букетът съдържа 3 броя роза “Росита Вендела”, 2 броя орхидея “Цимбидиум”, 2 броя алстромерия, 1 клонка гипсофила, зеленина: листа “Аспидистра”, евкалипт, беерграс, рускус.

Опаковката на букета може да бъде от водоустойчива хартия в комбинация с подходящ цвят текстил или изцяло от естествени материали. Опаковката и декорацията на букета може да се договори с клиента по телефона според неговото желание и усещане за цветове.

Добави в списъка с любими
Добави в списъка с любими

Описание

Розовият цвят символизира възхищение, нежност, достойнство, елегантност, невинност и щастие. Бледо розовите рози означават благодат и сладост. По-дълбокия розов цвят символизира благодарност. С розовите рози можете да изразите както платонична привързаност, така и силно романтично влечение. Букет бледорозови рози са чудесно начало на една романтична връзка, когато червените биха носили твърде силно послание. Винаги можете да изпратите розов букет рози на приятел, за да го поздравите или окуражите.  Тя е символ на пълно щастие и удоволствие, но също така носи и посланието на тайната любов и признава “Сърцето ми ти принадлежи“. Полуотвореният розов цвят говори, че любовта е истинска.А напълно разцъфнал, цветът й казва “Вярвай на това, което говоря и правя“.

Орхидеята е изключително красиво цвете и е пример за изящност и съвършенство. От край време, ароматът му се свързва с флирт, нежност и красота.