Елегантно изкушение

85 лв. (вкл. 20% ДДС)

Елегантно изкушение

85 лв. (вкл. 20% ДДС)

Букетът съдържа 5 броя роза „Росита Вендела“, 4 броя орхидея „Цимбидиум“, 2 броя алстромерия, 1 клонка гипсофила, зеленина: листа „Аспидистра“, евкалипт, беерграс, рускус.

Опаковката на букета може да бъде от водоустойчива хартия в комбинация с подходящ цвят текстил или изцяло от естествени материали. Опаковката и декорацията на букета може да се договори с клиента по телефона според неговото желание и усещане за цветове.

 

Добави в списъка с любими
Добави в списъка с любими

Описание

Орхидеята е изключително красиво цвете и именно затова на много места тя е пример за изящност и съвършенство. Освен красота, орхидеите са също така и символ на любов.Тя има специфичен аромат, който се свързва с флирт и любов.

Розовият цвят символизира възхищение, нежност, достойнство, елегантност, невинност и щастие. Различните нюанси на розово могат да придават различни нюанси на смисъла, който влагате. Бледо розовите рози означават благодат и сладост. По-дълбокия розов цвят символизира благодарност.

Алстромерията се добавя често към булчински букети като символ на силната връзка и семейна хармония. Цветът на алстромерията е издръжлив и траен.