Рожден Ден

Рождения ден е специален празник, който отбелязваме със семейството и близките си и към всеки подарък е хубаво да присъства цветна аранжировка. За тези поводи бутик Орхидея предлага широка палитра от композиции под формата на букет, пиафлора, аранжирана в кошница, стъклен съд и други, композиция от саксии или отрязан цвят.

  •  Букети – композиция от комбинирани отрязани цветя по желание на клиента, дръжката е подредена спираловидно, стегната с панделка. Опаковката е прибрана, като дава свободна на дръжките и подчертава красотата на отрязания цвят.
  • Цветна композиция на пиафлора – представлява букет, аранжиран на пиафлора (гъба), която позволява подреждането на цветята в различни форми, тя има лесна поддръжка, не изисква допълнителни съдове. Може да се поднесе на рожден ден в ресторанти и е удобна композиция, защото не трябва да се търси съд за букета и така можете да се насладите максимално на празника. Предимството на малката пиафлора е че тя може да бъде поднесена заедно с подаръка в подаръчния плик, което я прави много компактен и удобен елемент за подарък. Текстурата на гъбата позволява добавянето на бонбони, калинки, пеперуди и други декорации на клчеки.
  • Саксиени растения – те имат предимството, че се запазват за дълго време и при добра грижа могат да радват окото и да напомнят за хубавите празници.